Drinkit

 
Tampere GIN & Tonic
(Mika Pirinen)
  • Pari lehteä (sitruuna)basilikaa
  • Kolme jäistä puolukkaa
  • 4 cl Tampere GINiä
  • 1 dl Fever-Tree Mediterranean Tonic Wateria
  • Pari jääpalaa
400
 
 

Glöet Sprizer

(Mikael Johnsson)
  • 2cl Tampere GIN
  • 16cl Glöet Glögg
  • orange slices
  • Rosemary sprig
400
 

Tampere Negroni

  • 1 osa Tampere GINiä
  • 1 osa Camparia
  • 1 osa Vermutia (punainen, makea)
  • Appelsiinin viipala
400
 
Tampere Tähti
(Mika Pirinen)
  • 4cl Tampere Glögi
  • 2cl Tampere GIN
  • 4cl Fever-Tree Ginger Ale
  • Sitruunamehua
  • Jääpaloja
    Mittaa ainekset lasiin ja sekoita lusikalla 15 s kunnes juoma on täysin kylmää.
    Siivilöi jäähdytettyynlasiin ja koristele tähtianiksella ja appelsiinin kuorella.
400
 
Tampere Pukki
(Mika Pirinen)
  • 4cl Tampere GIN
    2cl Tampere Glögi
    12cl Fever-Tree Ginger Beer
    Allelsiinin kuorta
    Jääpaloja
400
 
 
Copyright (c)tbdc, 2018, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 10593
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän